mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht

Recente blog artikelen

Kort geding. Veroordeling om mee te werken aan de verdeling van een nalatenschap. Derdenrekening van notaris. Vorderingen van de executeur.

22 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Kort geding. Veroordeling om mee te werken aan de verdeling van een nalatenschap. Derdenrekening van notaris. Vorderingen van de executeur.

De Rechtbank Limburg heeft op 17 oktober 2019 uitspraak gedaan in kort geding over een vordering om mee te [...]

Verdeling van een nalatenschap. Behoren de bankrekeningen tot de nalatenschap? Door wie zijn de bankrekening gevoed? Vruchten van beheer.

16 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling van een nalatenschap. Behoren de bankrekeningen tot de nalatenschap? Door wie zijn de bankrekening gevoed? Vruchten van beheer.

De Rechtbank Limburg heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de vraag of twee bankrekeningen tot de nalatenschap behoorden. [...]

Vordering tot boedelbeschrijving. Vordering tot verdeling van een nalatenschap. Processueel ondeelbare rechtsverhouding. Tussenkomst.

8 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Vordering tot boedelbeschrijving. Vordering tot verdeling van een nalatenschap. Processueel ondeelbare rechtsverhouding. Tussenkomst.

De Rechtbank Limburg heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over een processueel ondeelbare rechtsverhouding bij een vordering tot boedelbeschrijving [...]

Verdeling nalatenschap. Waardering van grond. Taxatie. Waardering bij bestemmingswijziging. Meerwaardeclausule.

2 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling nalatenschap. Waardering van grond. Taxatie. Waardering bij bestemmingswijziging. Meerwaardeclausule.

Het Gerechtshof Den Haag heeft op 8 oktober 2019 uitspraak gedaan over de waardering en taxatie van grond in [...]