mr. Maddie Wisman

Specialisatie: erfrecht, familierecht, bewindvoering, mentorschap en curatele

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Verdeling nalatenschap. Uitleg van een testament. Aandelenoverdracht. Waardering van aandelen.

14 oktober 2019|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling nalatenschap. Uitleg van een testament. Aandelenoverdracht. Waardering van aandelen.

De Rechtbank Midden-Nederland heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de uitleg van een testament over een aandelenoverdracht uit [...]

Verplichting tot het afleggen van rekening en verantwoording? Volmacht. Overboekingen van gelden in beheer voor erflater.

8 oktober 2019|Reacties uitgeschakeld voor Verplichting tot het afleggen van rekening en verantwoording? Volmacht. Overboekingen van gelden in beheer voor erflater.

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 23 juli 2019 uitspraak gedaan over de vraag of er een verplichting bestond tot [...]

Verdeling nalatenschap. Lichte vereffening? Uitkeren van batige saldo aan erfgenamen.

1 oktober 2019|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling nalatenschap. Lichte vereffening? Uitkeren van batige saldo aan erfgenamen.

De Rechtbank Limburg heeft op 18 maart 2019 uitspraak gedaan over de uitkering van het batige saldo aan de [...]

Vaststelling van een partieel erfdeel afgewezen. De wet kent geen vaststelling van een partieel erfdeel in een nalatenschapsboedel waarvan de omvang tussen partijen nog in geschil is.

24 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor Vaststelling van een partieel erfdeel afgewezen. De wet kent geen vaststelling van een partieel erfdeel in een nalatenschapsboedel waarvan de omvang tussen partijen nog in geschil is.

De Rechtbank Limburg heeft op 12 juni 2019 uitspraak gedaan over de mogelijkheid van het vaststellen van een partieel [...]